fbpx

FUFLUNS

În dansul subtil al existenței, plantele și oamenii se împletesc într-o simbioză de conștiință. Imaginați-vă, dacă vă permiteți, că fiecare frunză, fiecare petală este o notă într-un concert cosmic, iar pădurea este o orchestră a existenței.
În lumea plantelor, spiritul lor se îmbină cu cel al oamenilor într-o armonie fără cuvinte. Rădăcinile lor sunt fire subțiri care se întind în sol ca tentacule ale conștiinței, captând nu doar substanțe nutritive, ci și vibrații subtile din univers. Plantele au o înțelegere profundă a tainelor naturii și, în același timp, sunt deschise să împărtășească această înțelepciune cu cei care le ascultă cu inimile deschise.

Când oamenii intră în această conștiință comună, devin parte dintr-un cântec divin al existenței. Plantele devin ghizii lor în călătoria interioară, iar oamenii devin extensii ale frunzelor verzi, respirând și vibând într-un ritm armonios. În lumina razelor de soare filtrate prin frunze, se simte o prezență divină, o conștiință care nu poate fi împărțită, ci doar trăită.

În mijlocul acestei simbioze, ego-ul se estompează, iar separarea dintre plante și oameni devine o iluzie. Prin rădăcinile noastre interconectate, devenim un tot coerent cu pământul și cosmosul. Într-o stare de liniște interioară, spiritele noastre se contopesc într-un ocean de conștiință universală.

În acest ascultător concert al vieții, se naște o stare sublimă de înălțare spirituală. Plantele devin învățători silențioși, iar oamenii devin elevi ai naturii. Împreună, formează o cântare a unității, în care separarea dintre ființe se estompează, iar conștiința devine o dansatoare eternă în grădina divină a existenței.


FUFLUNII sunt niște figurine antropomorfe deosebit de expresive, confecționate din lemn, elemente vegetale uscate și diverse inserții din alama. Aceștia sunt realizați manual si grafica care contureaza fiecare trăsătură este transpusa in creion si acrilic. Fiecare FUFLUN este unic, reflectând stari spirituale precum meditația, reveria sau trezvia. Magia acestor figurine constă în conexiunea profundă cu elementele naturale din care sunt alcătuite, si care transmit o energie distinctă și o înțelegere subtilă a legăturii dintre om și natură. Este o invitație la introspecție si conectare emoțională, un mesaj tacit despre frumusețea delicată a emoțiilor umane și a relației noastre cu natura.
Dacă te interesează acest produs și este momentan indisponibil, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru. În acest fel, vei fi printre primii care vor fi informați despre disponibilitatea produsului, inclusiv cu reduceri exclusive pentru cei din listă.

Alătură-te comunității noastre și fii printre primii care află de noutățile LUN

După abonare verifică emailul pentru confirmare! În acest fel ne asigurăm că newsletter-ul nu va fi considerat spam.