fbpx

Mărul putred

Orice măr delicios va fi savurat și de alte vietăți pe care îl vor găsi la fel de delicios. Pentru cel ce le-a pus în plasă îi va displăcea pentru-că acum e putred. Un măr putred este perfect normal să existe. Stă în natura lucrurilor.


În această poveste a mărului, descoperim o înțelepciune profundă despre fragilitatea experiențelor noastre.Așa cum un măr putred își găsește locul în ciclul natural al lucrurilor, și noi, oamenii, trecem prin perioade de schimbare în călătoria noastră.

Această realitate ne îndeamnă să acceptăm imprevizibilitatea vieții, să recunoaștem că transformarea nu este doar inevitabilă, ci și esențială pentru evoluția noastră continuă. Astfel, într-un mod înțelept și liniștit, putem să îmbrățișăm aceste cicluri ale vieții, înțelegând că chiar și în momentele de dificultate, găsim semnificație și că drumul către înțelepciune se desfășoară prin procesul firesc al transformării.

Acesta este mărul putred!


Disponibil în curând


Dacă te interesează acest produs și este momentan indisponibil, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru. În acest fel, vei fi printre primii care vor fi informați despre disponibilitatea produsului, inclusiv cu reduceri exclusive pentru cei din listă.

Alătură-te comunității noastre și fii printre primii care află de noutățile LUN

După abonare verifică emailul pentru confirmare! În acest fel ne asigurăm că newsletter-ul nu va fi considerat spam.