fbpx

LUN fans

Te salut,

Te afli pe această pagină deoarece ți-ai arătat aprecierea pentru ceea ce înseamnă LUN. Suportul tău pentru susținerea artei și meșteșugului contribuie la înfrumusețarea vieții prin produse create cu suflet. Acest lucru ne confirmă că ceea ce facem ne menține pe drumul cel bun în activitatea noastră. Pentru noi înseamnă mult.

Îți mulțumim!

Ne revărsăm sufletul în fiecare detaliu al muncii noastre iar acest lucru necesită o cantitate mare de timp și energie și din acest motiv nu putem produce cantități mari. Suntem doar două persoane, cu un atelier mic într-un sat de câmpie.

De aceea facem putine produse, unele rar iar altele o singură dată. Asta este dinamica lucrurilor, vrem să facem multe dar ies puține. Din acest motiv vrem să păstrăm în exclusivitate darea lor în lume, începând cu această listă de fani LUN.

Această pagină nu este vizibilă publicului ci a ajuns la tine doar dacă ai interacționat direct cu unul din noi doi, Manuela sau Cezar și este invitația noastră să te înscrii în lista noastră de oameni pe care vrem să îi ținem aproape. Oameni alături de care noi creștem și cu care putem împărtăși din bucuria creației noastre.

Și ca recunoștință, primii din cei care vor achiziționa astfel obiectele LUN vor avea prețul redus, înainte să vadă lumina publicului larg.

Așadar, dacă dorești să ni te alături te invităm să te înscrii în lista noastră prin formularul de mai jos. Datele tale sunt în siguranță și te asigurăm că nu trimitem emailuri inutile și nu facem spam.

Alătură-te comunității noastre și fii printre primii care află de noutățile LUN

După abonare verifică emailul pentru confirmare! În acest fel ne asigurăm că newsletter-ul nu va fi considerat spam.