fbpx

PEDRO the bird

PEDRO este o pasăre din lemn care a fost gândită să se așeze într-un punct de echilibru bine definit, doar pe marginile obiectelor, mobilei etc.

PEDRO, după cum și-a căpătat numele, este un păsăroi care aduce odată cu prezența lui o poveste. Da, el este un excelent povestitor și asta fără să facă nimic. Nu are foarte multe pretenții, îi trebuie doar o margine de orice, de unde să poată privi fără să iasă în evidență. De aceea el poate fi partenerul perfect la picnic sau poate fi psihologul dintre doi care se ceartă.

Poate fi martor la o crimă cu premeditare sau poate jura pe roșu în locul tău.

Nu te judecă dar nici nu îți este prieten.

Oriunde se așează, totul capătă deodată sens în jurul lui. Pedro este o poveste în sine, este un personaj născut din dorința de a descoperi viața din jurul nostru, de a acorda atenție măcar la o părticică din ceea ce ne înconjoară. Astfel te încurajăm să îi găsești un loc lui PEDRO cât mai des, pentru însufleți cu prezența lui indolentă acel loc.Fiind o personalitate în sine, PEDRO are și cont de instagram și te invită să îi urmărești aventurile

Instagram

Dacă te interesează acest produs și este momentan indisponibil, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru. În acest fel, vei fi printre primii care vor fi informați despre disponibilitatea produsului, inclusiv cu reduceri exclusive pentru cei din listă.

Alătură-te comunității noastre și fii printre primii care află de noutățile LUN

După abonare verifică emailul pentru confirmare! În acest fel ne asigurăm că newsletter-ul nu va fi considerat spam.