fbpx

Vaza perfect strâmbă

Viața nu este o căutare a perfecțiunii statice, ci mai degrabă o adaptare constantă la provocările pe care le întâmpinăm. Similar plantelor care își croiesc drum prin sol, suntem chemați să ne ajustăm la obstacolele din calea noastră. Perfecțiunea nu rezidă în lipsa imperfecțiunilor, ci în abilitatea noastră de a ne adapta și de a evolua în pofida lor astfel devenind parte integrantă a poveștii noastre.

Prin provocări și adaptare, devenim artizanii propriilor noastre călătorii, strâmbi și totuși perfecti în evoluția noastră continuă.

Perfecțiunea nu este un scop, ci o desfășurare a lucrurilor prin incitare la capacitatea de adaptare.

O plantă dacă răsărind din pământ întâlnește în calea ei o piatră, nu se va opri pur și simplu în fața ei, lipsindu-se astfel din a savura razele Soarelui. O va ocoli și până la urmă tot va străpunge suprafața solului.

Însă tulpina ei este perfectă? Da, deoarece acum e strâmbă. Acel defect care nu era inițial în gena ei s-a produs undeva pe parcurs, însă ea a continuat adaptându-se situației. Acum nu numai că își va putea îndeplini rolul de plantă dar va avea și o poveste cu ea.

Asta este vaza perfect strâmbă!


Disponibilă în curând.Dacă te interesează acest produs și este momentan indisponibil, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru. În acest fel, vei fi printre primii care vor fi informați despre disponibilitatea produsului, inclusiv cu reduceri exclusive pentru cei din listă.

Alătură-te comunității noastre și fii printre primii care află de noutățile LUN

După abonare verifică emailul pentru confirmare! În acest fel ne asigurăm că newsletter-ul nu va fi considerat spam.