fbpx

Invitație

Drag iubitor de artă,

Cu bucurie te invităm să iei parte la deschiderea expoziției „Corpuri Radiacvantice,” o creație inovatoare a studioului LUN.
„Corpuri radiacvantice” reprezintă o călătorie uluitoare în lumea formelor organice și a luminii, reinterpretată în sculptura modernă cu elemente precum lemn, metal și sticlă. Aceste corpuri sunt imaginate ca transcendând barierele biologiei tradiționale, capturând și folosind energia cosmică disponibilă în spațiul interstelar pentru a asigura o sursă durabilă de energie și echilibru ecologic.

Expoziția este parte integrantă a Festivalului Galactic Tick, ce se desfășoară în perioada 4-10 Septembrie în diferite locații din Timișoara. Acest festival cultural are ca scop creșterea conștientizării și educarea comunității locale prin celebrarea mișcării sistemului nostru solar în jurul centrului Căii Lactee.

Vernisajul va avea loc pe data de 7 Septembrie 2023 la ora 18.30 și expoziția va rămâne deschisă publicului până pe data de 20 Septembrie de Luni până Duminică între orele 14.00-20.00.
Locația este la Galeria Brăteanu, situată pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru mai multe detalii poți accesa pagina evenimentului.

Așteptăm cu nerăbdare să te alături acestei călătorii fascinante și să celebrăm împreună arta și misterul cosmosului.

Manuela și Cezar Blînda
LUN Studio